0

Om os

Velkommen til North Sailing - din nye bedste ven, når det kommer til alt inden for bådudstyr og maritimt tilbehør i Danmark. Vi er glade for at have dig her og vil gerne fortælle dig lidt om, hvad vi har at tilbyde.

 

Vi er en flok entusiastiske bådelskere og sejlere, der ved, hvor vigtigt det er at have det rette udstyr til din båd. Hvad end du er en garvet sejler eller en nybegynder, har vi alt det, du har brug for, når det kommer til at opgradere din båd. Og ja, vi mener ALT - fra sejl og rigging til ankre, fortøjninger, navigationsudstyr, og alt derimellem!

 

Men det er ikke alt, vi også har bådpleje og vedligeholdelsesprodukter til at holde din båd ren og i god stand. Vi har alt fra vaskemidler og voks til polermidler og antifouling. Og hvis du nogensinde har brug for sikkerhedsudstyr, har vi også det hele! Redningsveste, nødsignaler, flåder - du kan regne med os til at holde dig og dine passagerer sikre.

 

Vi elsker også alt det elektriske udstyr, og vi er stolte af at have et stort udvalg af batterier, ladere, solpaneler, generatorer og mere. Og for at gøre din sejltur endnu mere behagelig, kan vi også tilbyde alt fra borde og stole til køkkenudstyr og sanitetssystemer til dit cockpit.

 

Sidst men ikke mindst, hvis du er på udkig efter fiskeudstyr, er vi også din go-to-butik! Vi har alt fra stænger og hjul til liner og lokkemad.

 

Så, hvad venter du på? Kom og se vores fantastiske udvalg og lad os hjælpe dig med at finde det bedste udstyr til din båd. Og hvis du har brug for nogen form for assistance, er vi altid her for dig - både på land og til søs!

Skriv dig op til nyhedsbrevet
Kundeservice

North Sailing ApS
Bakketoften 13 B
8541 Skødstrup
Danmark

+45 88 71 06 00 kundeservice@north-sailing.dk
Information
Konto
Kategorier
Sociale medier
© 2024 North Sailing ApS.
Visa Visa Electron Mastercard Dankort JCB Maestro MobilePay